Garancia

Térítésmentes első vizsgálat! Ha a probléma megoldására több lehetőség is kínálkozik, úgy azokat modelleken mutatjuk be a jobb érthetőség kedvéért.

A kezeléseket mindig megelőzi egy kezelési terv felállítása, mely az árajánlatot is tartalmazza. Ez az első vizsgálat térítésmentes. Ha a probléma megoldására több lehetőség is kínálkozik, úgy azokat modelleken mutatjuk be a jobb érthetőség kedvéért. Az ajánlatokat írásban is megadjuk Önnek, melynek elfogadása a kezelésbe való beleegyezést jelenti.

Praxisunk a velünk szorosan együttműködő fogtechnikai labor munkájáért is felelősséget vállal. Kizárólag csak az Európai Unióban elfogadott anyagokat és technológiákat használunk fel, minden lépés betartásával és részfolyamat megvizsgálásával.
A munkánkra az általában elfogadottnál lényegesen hosszabb idejű garanciát tudunk adni. Garancia azonban csak a technikai hibákra lehet érvényes, betegségek ellen ma még sajnos nem létezik garancia.

A garancia ideje a felhasznált anyagoktól függ:

  • Porcelán és fém alkatrészekre 2 év
  • Műanyag alkatrészekre 1 év
  • Funkciós részekre pl: nyomógomb 1 év

Ha implantátumát 5 évnél elôbb elveszíti, úgy amennyiben lehetséges új implantátumot helyezünk be. A garancia feltétele az évenkénti kontrollvizsgálaton való megjelenés.